Yiğiner'den Taxi Durağına Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner ile birlikte yenilenen Mamak Mutlu Taksi Durağı'nı ziyaret etti.

Belediye Haberleri 8.10.2013 11:10:08 0
Yiğiner

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner ile birlikte yenilenen Mamak Mutlu Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Taksi durağında esnaf ile sohbet ederek, sorunları dinleyen Akgül, Mamak’ta hayata geçen yatırımlarla bölgede ticaret hacminin büyük ölçüde artacağını ve esnafın daha da rahatlayacağını söyledi. Mamak’ta taksici esnafının çalışma şartlarını ve memnuniyetini artırmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Akgül, yeni durağın hayırlı olmasını dileyerek durağın yapımını gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür etti.

 Donanımlı Duraklar

Eskiyen ve yetersiz durakların, yerini modern, estetik görünümlü duraklara bıraktığını belirten Yiğiner, “Yenilenen duraklar esnafımızın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte. Esnafın her türlü ihtiyacını karşılaması açısından zengin donanıma sahip durakların yaygınlaşması hizmet kalitesini de artıracaktır” diye konuştu. Yiğiner Mutlu taksi Durağı’nın yeni yazıhanesinin yer tahsisinden dolayı Akgül’e ve durağın yapımını gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür etti.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/MAMAK

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00